Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 

Acaröz Balkan Şampiyonunu Kabul Etti - Şark Telgraf Gazetesi - Topkan Haber Ajansı
   
 Acaröz Balkan Şampiyonunu Kabul Etti

Acaröz Balkan Şampiyonunu Kabul Etti
 Yazı Boyutu

 Tarih : 09.03.2010 - 21:12:53 


Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, 5. Balkan Polis Kros Şampiyonası’nda birinci olan polisi kabul ederek tebrik etti


Muş Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kondisyon Salonu sorumlusu polis memuru Yavuz Yıldız, Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Antalya’da düzenlediği 5. Balkan Polis Kros Şampiyonasında birinci oldu.

Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, Antalya’da düzenlenen 5. Balkan Polis Kros Şampiyonasında birinci olan polis memuru Yavuz Yıldız’ı makamında kabul etti. Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen müsabakalarda birinci olan ve Trabzon Belediyesi tarafından düzenlenen 30. Uluslararası Trabzon Yarı Maratonunda 21 kilometrede ülkemizi temsil ederek ikinci olan Yavuz Yıldız, 7 Mayıs’ta Çek Cumhuriyet’inde yapılacak olan Avrupa Seçmelerinde ülkemizi temsil edecek.

Muş Emniyet Müdürlüğünün konu ile ilgili olarak yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında, “Emniyet Müdürlüğümüz kadrosunda görevli olup, Müdürlüğümüz Kondisyon Salonu sorumlusu olan Polis Memuru Yavuz Yıldız 5 Kasım 2009 tarihinde, Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Duacılar köyü ormanlık alanında gerçekleştirilen Türkiye, Makedonya, Bulgaristan, Romanya, Yunanistan ve Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nden 40 sporcunun katıldığı 5. Balkan Polis Kros Şampiyonasında Balkan birincisi, genel sıralamada da beşinci olmuştur. 20 Şubat 2010 tarihinde Trabzon Belediyesi tarafından düzenlenen ABD, Kenya, Almanya, Gürcistan ve İrlanda’dan 30 sporcunun katıldığı 30. Uluslararası Trabzon yarı maratonunda (21 km) ülkemizi temsil ederek yarışmada ikinci olmuştur. Söz konusu personelimiz 7 Mayıs 2010 tarihinde Çek Cumhuriyeti Başkenti Prag’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası seçmelerinde maratonda (42 km) yine ülkemizi temsil edecektir. Sporcu personelimizi ülkemize kazandırdığı başarılardan dolayı tebrik ediyor, bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diliyoruz” denildi.



  Editör :  Fatih Toplu

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
47 Kişi Tarafından Okundu.

Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 

 Köşe Yazıları

Osman Nuri TÜRELİ

Osman Nuri TÜRELİ ¬
Onlar öyle geldiler

Fatih TOPLU

Fatih TOPLU ¬
54’üncü Yıl

Kadir Tunç

Kadir Tunç ¬
Bağcılık ve meyvecilik

Şeref Işık

Şeref Işık ¬
hayatın olmazsa olmazı HEDEF

mehmet selim polat

mehmet selim polat ¬
KÜFÜR'ün ORTAK Mücadelesi

M.Ali Kanmaz

M.Ali Kanmaz ¬
HAYATTIN İÇİNDEKİ NEDENLER

VEYSİ TOPKAN

VEYSİ TOPKAN ¬
ÖĞRENMEYİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER

SEZAİ GÜRESMER

SEZAİ GÜRESMER ¬
MUHASEBE STANDARTLARI VE TÜRKİYE’DE UYGULANABİLİRLİĞİ

mehmet sabaz

mehmet sabaz ¬
din ve barış
 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
 
 Takvim

Temmuz 2010

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 7
 Bugün : 273
 Dün : 377
 Toplam : 145028
 Ip No : 38.107.191.117
     

 
 Son Haberler
 
 Popler Haberler
 
 Dviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 1.5032 1.5105
  Euro 1.9644 1.9739
 
 Hava Durumu



 



GÜNCEL | POLİTİKA | EKONOMİ | YAŞAM | ASAYİŞ | EĞİTİM | SAĞLIK | SPOR | KÜLTÜR-SANAT | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 1956- Şark Telgraf Gazetesi - Topkan Haber Ajansı - Tüm Hakları Saklıdır. 
Istanbul shore excursions