Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 

Ticaret Heyeti İçin Çalışmalar Başlatıldı - Şark Telgraf Gazetesi - Topkan Haber Ajansı
   
 Ticaret Heyeti İçin Çalışmalar Başlatıldı

Ticaret Heyeti İçin Çalışmalar Başlatıldı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 05.03.2010 - 23:33:48 


Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’ın Başkanlığı’nda oluşturulacak Ticaret Heyeti’ne Muş’tan katılmak isteyenlerin 10 Mart tarihine kadar başvurmaları gerektiği bildirildi


Dış Ticaret’ten sorumlu Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’ın Başkanlığında Irak’a gidecek olan “Ticaret Heyeti’ne Muş’tan katılmak isteyenlerin 10 Mart’a kadar başvurularını yapması gerekir.

Ülkeler arası diyalogu geliştirmek ve ihracatı arttırmak için Dış Ticaret Müsteşarlığı Koordinatörlüğünde Irak’a gidecek olan teknik heyetin oluşturulması için çalışmalar başlatıldı. Devlet Bakanı Zafer Çağlayan’ın başkanlığındaki heyetin 50 kişiden oluşacağı kaydedildi. Muş’tan da en fazla 10 firma yetkilisinin bu geziye katılabileceği açıklanırken, başvuruların en geç 10 Mart’a kadar yapılması gerektiği belirtildi.

4 gün sürecek olan gezi için heyetin Van’dan hareket edeceği bildirildi. Konu ile ilgili olarak Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Bölgemizden Irak'a yönelik olarak, ihracatımızın artırılması ve arzu edilen seviyelere çıkarılması, ikili ilişkilerin geliştirilmesi, yeni iş bağlantılarının kurulması, bu ülkeye ihracat yapan firmaların yaşadıkları sorunların yerinde görülmesi, Bölgemizde üretilen spesifik ürünlere pazar araştırması yapılabilmesi amacıyla; 2010 Nisan veya Mayıs ayları içerisinde, Devlet Bakanımız Sayın Zafer Çağlayan’ın başkanlığında ve Bakanımızın uygun göreceği tarihlerde, Dış Ticaret Müsteşarlığı koordinatörlüğü ve DAİB Genel Sekreterliği organizatörlüğünde, Bölgemizden özellikle Erzurum, Muş, Ağrı, Iğdır, Van ve Hakkari illerinde yerleşik sanayici ve ihracatçı firmaların iştirak edeceği Gıda, İnşaat Malzemeleri, Mobilya, Makine ve Aksamları ile Tekstil sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların katılımı ile 50 kişilik özel bir otobüsle Van İlinden hareket edilmek üzere, karayolu ile Erbil-Süleymaniye/Irak'a yol dahil (4) dört gün süreyle, bir "Ticaret Heyeti" Programının gerçekleştirilmesi planlanmakta olup, katılım bedeli 250-TL’dir. Söz konusu “Ticaret Heyeti” programına katılmak üzere Muş İlimizde faaliyet gösteren ihracatçı veya sanayici firmalara 10 kişilik kontenjan ayrılmıştır. Bu nedenle katılmak isteyen firma temsilcilerinin en geç 10 Mart 2010 tarihine kadar İl Sanayi ve Ticaret Müdürlüğümüz personellerinden Şube Müdürü V. Nimet Coşkun ile irtibata geçerek başvuru formu doldurmaları gerekmektedir. Kamuoyunun bilgilerine arz olunur” denildi.

Başvuruların Sanayi ve Ticaret İl Müdürlüğüne yapılacağı ve gerektiğinde 0436 212 11 50 nolu telefondan bilgi alabilecekleri açıklandı.



  Editör :  Fatih Toplu

 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 
 
 

 

 Köşe Yazıları

Osman Nuri TÜRELİ

Osman Nuri TÜRELİ ¬
Onlar öyle geldiler

Fatih TOPLU

Fatih TOPLU ¬
54’üncü Yıl

Kadir Tunç

Kadir Tunç ¬
Bağcılık ve meyvecilik

Şeref Işık

Şeref Işık ¬
hayatın olmazsa olmazı HEDEF

mehmet selim polat

mehmet selim polat ¬
KÜFÜR'ün ORTAK Mücadelesi

M.Ali Kanmaz

M.Ali Kanmaz ¬
HAYATTIN İÇİNDEKİ NEDENLER

VEYSİ TOPKAN

VEYSİ TOPKAN ¬
ÖĞRENMEYİ ETKİLEYEN FAKTÖRLER

SEZAİ GÜRESMER

SEZAİ GÜRESMER ¬
MUHASEBE STANDARTLARI VE TÜRKİYE’DE UYGULANABİLİRLİĞİ

mehmet sabaz

mehmet sabaz ¬
din ve barış
 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
 
 Takvim

Temmuz 2010

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 276
 Dün : 377
 Toplam : 145031
 Ip No : 38.107.191.116
     

 
 Son Haberler
 
 Popler Haberler
 
 Dviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 1.5032 1.5105
  Euro 1.9644 1.9739
 
 Hava Durumu



 



GÜNCEL | POLİTİKA | EKONOMİ | YAŞAM | ASAYİŞ | EĞİTİM | SAĞLIK | SPOR | KÜLTÜR-SANAT | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 1956- Şark Telgraf Gazetesi - Topkan Haber Ajansı - Tüm Hakları Saklıdır. 
Istanbul shore excursions