Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv          Rss Listesi
 

Yeni Doblo Görücüye Çıktı - Şark Telgraf Gazetesi - Topkan Haber Ajansı
   
 Yeni Doblo Görücüye Çıktı

Yeni Doblo Görücüye Çıktı
 Yazı Boyutu

 Tarih : 21.02.2010 - 23:11:47 


Fiat’ın yeni nesil aracı, Muşluların beğenisine sunuldu. Kokteyle katılanların büyük ilgisini çeken Fiat Doblo, yeni dizaynıyla farkını ortaya koydu


Fiat’ın yeni nesil aracı tüm Türkiye’yle aynı anda Muşlulara da tanıtıldı.

Şehir Stadyumu karşısındaki Malatya Oto Muş Fiat Bayii’nde gerçekleştirilen tanıtıma Belediye Başkanı Necmettin Dede, Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz, Emniyet Müdür yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı. Katılımcıların sabırsızlıkla beklediği yeni nesil aracın tanıtım töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Necmettin Dede, bu tür işletmelerin ve aktivitelerin ilin tanıtımında büyük rol oynadığını söyledi.

Konuşmasında Muş’un ekonomisine değinen Başkan Necmettin Dede; “İlimizde yapılan her yenlik, Muş’un gelişimini gösterir. Hepimiz de Muş’un büyümesi gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. İnşallah hepimizin bu düşünceleri gerçek olur. Muş’umuz bundan ihracat rakamlar her yıl artıyor. Sayın Valimizin de üzerinde durduğu işletmeler faaliyete geçerse bu rakam daha artacaktır. İnanıyorum ki kısa bir zaman sonra Elazığ ve Erzurum’daki ihracat rakamlarını geçeceğiz. Bunlar da kendi hemşerilerimizin yatırımını Muş’ta yapmasıyla gerçekleşir. Bizim gelişime ihtiyacımız var. Bizim zamanımızda yaşam şartları düşüktü ama artık çocuklarımızın buna tahammülü yok” diye konuştu.

Malatya Oto Muş Fiat Bayi Satış Müdürü Fahrettin Çelik ise; “Yeni aracımız daha önce Taksim’de tanıtıldı. Aracın, daha sonra tüm bayilerde aynı anda tanıtımı yapıldı. Bu Muş için büyük bir başarıdır. Çünkü daha önce Muş’ta herhangi bir araç tanıtımı yapılmadı. Bu firmanın ilimize vermiş olduğu önemi ortaya koyuyor. Davetliler de yeni araca büyük ilgi gösterdiler. Kısa sürede çok sayıda satış yapacağımızı umuyoruz” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından yeni aracın açılış kurdelesini Belediye Başkanı Necmettin Dede, Emniyet Müdürü Süleyman İlhan Acaröz ve Firma Satış Müdürü Fahrettin Çelik tarafından kesildi. Açılıştan sonra firma yetkilileri davetlilere araçla ilgili bilgiler verdi.

Yeni Doblo, bağımsız arka süspansiyon sayesinde sarsılmadan konfor içinde yolculuk keyfini yaşatırken, 135 beygire varan yeni motorlar ve start stop sistemi ile performansı ve yakıt tasarrufu ile bütçeye de büyük katkı sağlıyor. Elektrikli ön ve arka camların yanı sıra otomatik klima ile araçta istenilen havayı yaşamam mümkün. Yokuşlarda kaydırmayan hillholder, baş ve gövdeyi koruyan 4 hava yastığına ve EBD'li ABS'ye kadar eksiksiz donanım sayesinde aile boyu rahat yolculuklar sağlamaktadır.



  Editör :  Fatih Toplu

 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 10 Puan Verildi
 
 
 

 

 Köşe Yazıları

Osman Nuri TÜRELİ

Osman Nuri TÜRELİ ¬
AK Parti ve İlçe Kongresi

Nejdet Armağan

Nejdet Armağan ¬
Tanıtımımız yeterli mi?

Recai Deniz

Recai Deniz ¬
Git Ermenistan’da Yaşa

Kadir Tunç

Kadir Tunç ¬
Bağcılık ve meyvecilik

M.Ali Kanmaz

M.Ali Kanmaz ¬
HZ.HÜSEYİN KİMDİR

Aziz Dolu Atabey

Aziz Dolu Atabey ¬
Fransa.. İflâh Olmaz Aşüfte
 
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Büyük Yalan Ortaya Çıktı Büyük Yalan Ortaya Çıktı
Küçük Millet Meclisi toplantısının ardından rapor hazırlayan ve raporda katılımcıların görüşlerine yer veren KMM Temsilcisi Nurcan Çetinbaş’ın konuşmaları çarpıtarak rapor etmesi, akıllarda soru işareti bıraktı. ...

MŞÜ’DE E-BAŞVURU DÖNEMİ
91 Üyeye 91 Bin TL Kredi Verildi
‘Başarı, Ekonomiyle Olur’
Kış, Sanayiyi Üretimini Vurdu
Kar Yağışı Belediyeye Külfet Getirdi
TSO'da 'K Belgeleri Bürosu' Açıldı
Valilere İş Dünyasına Çok Sahip Çıkın Uyarısı
MŞÜ, engelli öğrenci birimi kurdu
"Sigara Kullanımı, Sosyal Bir Sağlık Sorunudur"
 
 Takvim

Şubat 2012

Pts Sal Çrş Prş Cum Cts Pzr
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 12
 Bugün : 217
 Dün : 332
 Toplam : 343772
 Ip No : 38.107.179.211
     

 
 Son Haberler
 
 Popler Haberler
 
 Dviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 1.7447 1.7531
  Euro 2.3164 2.3276
 
 Hava Durumu



 



GÜNCEL | POLİTİKA | EKONOMİ | YAŞAM | ASAYİŞ | EĞİTİM | SAĞLIK | SPOR | KÜLTÜR-SANAT | Gizlilik Politikası


 

   © Copyright - 1956- Şark Telgraf Gazetesi - Topkan Haber Ajansı - Tüm Hakları Saklıdır.