Bir Şarkısın Sen yarışmasının 16 Ocak 2010 günü yayımlanan bölümünde yarışmanın başarılı çocuklarından Rojda Biter, Seviyorum Seni adlı güzel parçayı Onur Akın’la birlikte çok güzel bir şekilde seslendirdi.
Geçtiğimiz hafta koro işliğinde söylenen şarkıda Rojda Biter’e mikrofon verilmemesi nedeniyle bütün Muş halkı tepkisini dile getirdi. Binlerce kişi Rojda’ya yapılan bu haksızlık karşısında gerek SMS ile gerekse mail yolu ile program yöneticilerini kınadı. Rojda’nın morali yinede bozulmayarak programa asıldı.
Bakan Zafer Çağlayan’ın kendisini fark etmesiyle önü açılan Rojda bu hafta programda ünlü şarkıcı Onur Akın ile birlikte düet yaptı. Bir hafta boyunca Onur Akın’la yapacağı düetin hazırlığını tamamlayan Rojda program hocaların dan da destek almayı ihmal etmedi. Hocaları ile şarkıyı yoğun bir hafta geçiren Rojda bu hafta yine ekranı sallamayı başardı. Her geçen hafta biraz daha tecrübe kazanan Rojda’nın önümüzdeki programlarda bir numara olması bekleniyor.
Park Lokantasında Bakan Zafer Çağlayan’a şarkı söylerken fark edilen Rojda Biter “Ben ilimi en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyorum. Geçtiğimiz hafta mikrofon verilmemesinde bir ard niyet yoktu. Mikrofon eksikliğinden dolayı öyle bir durum oldu. Beni kimse dışlamıyor. Aksine oradaki arkadaşlar, program sunucuları ve yönetim beni çok seviyor. Benimle yakından ilgileniyor. Benim Muş halkından istediğim beni SMS’leri ile desteklemeleridir” diye konuştu.